Gordana Mitrevska

Gordana Mitrevska

День рождения:
3 Апреля 1994 28 лет
Семейное положение:
ФЛОРАДИКС® Тоник со железо 250мл
Органски тоник. Дополнително железо за деца, возрасни, бремени жени и доилки. Железото придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем и го отстранува трајното чуство на замор и исцрпеност. За деца над 1 год. и возрасни.
MADE IN GERMANY
World`s No 1!
Нравится 1 Комментировать